eur:
394.9
usd:
367.72
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én.
Nyitókép: Adam Vaughan

Igen előkelő értékelést kapott Szoboszlai Dominik

A magyar válogatott csapatkapitánya a 20. legértékesebb labdarúgó a pénteken rajtoló németországi Európa-bajnokságon.

Szoboszlai Dominik egyben a legfiatalabb is a csapatkapitányok között. KNK PR&Média ügynökség hétfői tájékoztatása szerint a Transfermarkt átigazolási oldal rangsorában a magyarok csapatkapitánya a 24 résztvevő ország teljes keretét tekintve a 20. helyen áll. Nem volt még olyan kontinenstorna, amelyen magyar labdarúgó ilyen előkelő helyen szerepelt volna.

Ami viszont a távolmaradókat illeti, összesen 573 millió euró "hiányzik" majd az Eb-ről, ez azokat a klasszisokat takarja, akik már biztosan nem lesznek ott a seregszemlén. Tulik Ágnes, a vegas.hu sportfogadási oldalt üzemeltető LVC Diamond Kft. marketingigazgatója emlékeztetett arra, hogy nem lesz ott a holland válogatottban a Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund balhátvédje, Ian Maatsen, továbbá nem kapott meghívót az olasz bajnokság legjobb támadói között emlegetett Joshua Zirkzee, a Bologna játékosa sem.

Szintén otthon marad a Barcelona játékosa, Pablo Martín Páez Gavira - ismertebb nevén Gavi -, aki éppen egy válogatott meccsen dőlt ki hosszú időre. Ha lenne "kimaradó álomcsapat", annak a kapujában minden bizonnyal a Real Madrid sztárja, Thibaut Courtois állna, aki sérüléséből ugyan visszatért, de a belgák így sem viszik el a kontinensviadalra. Egy másik Real-csillag, David Alaba sem lesz ott az osztrákoknál, őt ebben térdsérülése gátolja.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×