eur:
395.83
usd:
368.81
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Hivatalos: nem hosszabbít Mészöly Gézával az Újpest

A következő idényben nem Mészöly Géza lesz a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC vezetőedzője.

A lila–fehér klub hétfőn honlapján emlékeztetett arra, hogy az idény közben, februárban kinevezett szakember szerződése június 30-án lejár, egyúttal megköszönték neki mindazt, amit az Újpestért tett.

„Rettentő nehéz helyzetben, minden szempontból mélyponton vette át a csapatot, de amit vállalt - a bennmaradást -, azt teljesítette, ezért hálásak vagyunk neki. Örökké az Újpest-család tagja marad, egy közülünk, akinek nem kívánhatunk mást a jövőben, csak a legjobbat, a pályán és azon kívül is” – áll a közlésben.

A fővárosiak 10. helyen zárták az idényt.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 17. 20:59
×
×
×
×