eur:
385.37
usd:
355.12
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
A szegedi Dean Bombac a labdával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában játszott Pick Szeged-Aalborg HB mérkőzésen a Szegedi Sportcsarnokban 2021. október 27-én. Balra a Nikolaj Laeso, a dán csapat játékosa. Pick Szeged-Aalborg HB 31-28.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

NB I/B-s klubhoz igazol a Szeged kézilabdasztárja

Dean Bombač nyártól Győrben folytatja. A csapat már biztosan feljut az első osztályba

A 35 éves Bombač jelenleg az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója, szlovén, lengyel és magyar bajnok, valamint ugyanezen országok kupagyőztesének is mondhatja magát.

A Győr listavezető az NB I/B-ben, előnye kilenc pont a harmadik helyezettel szemben és már biztos, hogy a következő szezontól az élvonalban szerepel - emlékeztet az euronews.hu.

Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC ügyvezetője elmondta, "nagy reményeket fűzünk hozzá, mert személyében egy több poszton is világklasszis teljesítményre képes, tekintélyt parancsoló játékost igazoltunk" - emelte ki.

Hozzátette: a klub céljainak megvalósításában számítanak Bombacra, akinek irányítótársa Máté István lesz. Közölte, hogy a szlovén kézilabdázó három évre szóló szerződést írt alá.

Áll a bál Győrben

Közben a Kisalföld arról számol be, hogy a norvég TV 2 Sport információi szerint pénzügyi vita támadt a Győri Audi ETO KC és két korábbi edzője ,Ulrik Kirkely és Kristian Danielsen között. A két fél olyannyira nem ért egyet abban, hogy a dán edzőket – szerződésük szerint – az elbocsátásuk után miként kell kifizetni, hogy a vita most bíróság elé kerülhet.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×