eur:
390.81
usd:
365.01
bux:
68314.26
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Forrás: MJSZ

Egy góllal nyertek az osztrákok a magyar válogatott ellen

A divízió I/A-világbajnokságra hangoló magyar női jégkorong-válogatott hosszabbítás után 2-1-re kikapott Mátyásföldön az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésen, szombaton.

A hazaiak Németh Bernadett ötödik percben szerzett találatával kerültek előnybe, a folytatásban viszont nem tudták kihasználni emberelőnyös helyzetüket. A vendégek a 34. percben egyenlítettek, és a rendes játékidőben már nem esett több gól. A hosszabbítás hajrájában Fazokas Annika vette be Révész Zsuzsa kapuját, ezzel Pat Cortina szövetségi kapitány tanítványai 2-1-es vereséggel zárták a szombati összecsapást.

Az előző idényben még élvonalbeli magyarok a jövő vasárnap kezdődő klagenfurti tornán a dél-koreai, a holland, a norvég, a házigazda osztrák, valamint a francia együttessel találkoznak. A tornáról az első két helyezett jut fel az elitbe.

Magyarország-Ausztria 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

A magyar gólszerző: Németh (5.)

A divízió I/A-világbajnokságra hangoló magyar férfi jégkorong-válogatott 6-2-re kikapott a házigazda lengyel csapattól a Krynicán rendezett szombati felkészülési mérkőzésen.

Lengyelország-Magyarország 6-2 (4-0, 2-0, 0-2)

A magyar gólszerzők: Sebők (41.), Szabó (56.)

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×