eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf, a győztes magyar váltó tagja a férfi 4x200 méteres gyorsváltó döntője után a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Megszólalt a visszatérő Milák Kristóf edzője

Az erőnlétéért felelős Zala György szerint az olimpia bajnok úszó megfelelő állapotban kezdhette el a vizes edzéseket.

Az olimpiai- világ- és Európa-bajnok Milák Kristóf már két világbajnokságot hagyott ki, tavaly április óta versenyen sem indult, s fél évvel az olimpia előtt még a szövetségi kapitány sem tudhat arról, mire számíthat papíron legjobb versenyzőjétől Párizsban. Csak az a biztos, hogy az időeredmények alapján két kvótája is van a játékokra.

Erőnléti edzője, a kenusként olimpiai bronzérmes Zala György nemrég magára hagyta, amikor a válogatott stábtagjaként elutazott a dohai világbajnokságra, de onnan hazatérve ismét Milákkal foglalkozik, mint ahogy azt immár negyedik hónapja teszi. A Borsnak azt mondta, bizakodóak az eredmények, az úszó erőnléte, izomzata jó állapotban van.

A doha vb alatt is a korábban meghatározottak szerint vett részt az erősítő foglalkozásokon, viszont arról semmit sem tud, hogyan áll a tanítványa az úszóedzésekkel, ennek ellenére úgy véli, a párizsi olimpiai részvétel egyedül Milák Kristóftól függ.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×