eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf, a győztes magyar váltó tagja a férfi 4x200 méteres gyorsváltó döntője után a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 11-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Honvéd elnöke Milák Kristófról: komoly uszodai tréningjei nincsenek…

A Honvédban pedig egy szűk testület feladata arról határozni, meddig mehetünk el ebben az ügyben – mondta Gergely István.

Komoly uszodai tréningjei nincsenek, de a konditerembe lejár az erőnléti edzőjével, emellett gyógytornára jár és rehabilitációs edzéseket végez – mondta a sportal.hu-nak Gergely István, a Honvéd ügyvezető elnöke a klub egyik legismertebb sportolójáról, az olimpiai világ- és Európa-bajnok Milák Kristófról.

Az úszó már a fukuokai világbajnokságot is kihagyta, és elvileg szeptember elején kellett volna újrakezdenie a felkészülést a jövő évi párizsi olimpiára, de egyelőre ez várat magára. A szintén olimpiai bajnok klubvezető szerint a megfelelő felkészülésre még így sincs késő, legalábbis Milák ezt állítja.

Hogy meddig tart a türelem, arról azt mondta, a szakmai döntést az edzőknek kell meghozniuk, "a Honvédban pedig egy szűk testület feladata arról határozni, meddig mehetünk el ebben az ügyben. Egy biztos, egyelőre teljes a bizalmunk, nem hátrálunk ki mögüle."

Gergely István kijelentette:

Milák Kristóf nem tűnt el, tudják hol van, mit csinál, tehát a klub ilyen szempontból nincs bizonytalanságban.

"Két dolog biztos: egyfelől mi minden támogatást megadunk neki, hogy nyugodtan készülhessen. Másfelől meg az is tény: kényszeríteni semmilyen módon nem tudom az úszásra. Ez csakis az ő döntése lehet. De még egyszer, hadd erősítsem meg, egyelőre ott tartok: bízom abban, hogy fel akar, és fel tud készülni az olimpiára, úgy, hogy ott a hírnevéhez méltóan szerepeljen" – mondta a Honvéd elnöke.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×