eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Pixabay

Gyászol a motorsport, elment a Hungaroring nagy alakja

Elhunyt Gaál Attila, a Hungaroring Sport Zrt. örökös vezérigazgatója – tájékoztatott közleményében a Hungaroring Média.

Mint írják, a köztiszteletnek – mi több –, munkatársai szeretetének és tiszteletének örvendő nyugdíjas vezérigazgatót 2023. október 22-én, vasárnap délután érte a halál, 79 éves korában.

Az „örökös” megtisztelő jelzőt azzal a 17 évvel érdemelte ki, amit a Hungaroring Forma–1-es versenypálya vezérigazgatói székében töltött el áldozatos, embert próbáló munkával.

Káprázatos munkabírású, nyugodt természetű, halk szavú emberként élt, de nem volt híjával az ekkora feladat ellátásához szükséges keménységnek sem – teszik hozzá. Tárgyalási technikája szinte verhetetlen volt, és mivel kiváló stratégának is számított, általában elérte a Ring számára legkedvezőbb kompromisszumot. Annak ellenére, hogy hasonlóan kemény és fölkészült ellenfelekkel tárgyalt külföldről és belföldről egyaránt, Bernie Ecclestone-nal az élükön – olvasható.

(…) „Amire pedig csak az igazi vezetők képesek: munka közben csapatot nevelni, építeni, olyat, aminek tagjai soha nem felejtik el az együtt, komoly munkával töltött éveket, Attila tudott!”

Volt kollégái és a magyarországi motorsport szakmai partnerei, szakemberei saját halottjuknak tekintik Gaál Attilát, akinek emlékét örökre őrzik – zárul a közlemény.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszanak a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×