eur:
390.77
usd:
364.87
bux:
68256.42
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Gyászol a motorsport, elment a Hungaroring nagy alakja

Elhunyt Gaál Attila, a Hungaroring Sport Zrt. örökös vezérigazgatója – tájékoztatott közleményében a Hungaroring Média.

Mint írják, a köztiszteletnek – mi több –, munkatársai szeretetének és tiszteletének örvendő nyugdíjas vezérigazgatót 2023. október 22-én, vasárnap délután érte a halál, 79 éves korában.

Az „örökös” megtisztelő jelzőt azzal a 17 évvel érdemelte ki, amit a Hungaroring Forma–1-es versenypálya vezérigazgatói székében töltött el áldozatos, embert próbáló munkával.

Káprázatos munkabírású, nyugodt természetű, halk szavú emberként élt, de nem volt híjával az ekkora feladat ellátásához szükséges keménységnek sem – teszik hozzá. Tárgyalási technikája szinte verhetetlen volt, és mivel kiváló stratégának is számított, általában elérte a Ring számára legkedvezőbb kompromisszumot. Annak ellenére, hogy hasonlóan kemény és fölkészült ellenfelekkel tárgyalt külföldről és belföldről egyaránt, Bernie Ecclestone-nal az élükön – olvasható.

(…) „Amire pedig csak az igazi vezetők képesek: munka közben csapatot nevelni, építeni, olyat, aminek tagjai soha nem felejtik el az együtt, komoly munkával töltött éveket, Attila tudott!”

Volt kollégái és a magyarországi motorsport szakmai partnerei, szakemberei saját halottjuknak tekintik Gaál Attilát, akinek emlékét örökre őrzik – zárul a közlemény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×