eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Piros Zsombor a horvát Marin Cilic ellen játszik férfi egyesben a tenisz Davis-kupa torinói döntőjében, a D csoport második fordulójának Horvátország-Magyarország mérkőzésén 2021. november 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Nem állt ki magyar ellenfele ellen a magyar éljátékos

Valkusz Máté játék nélkül továbbjutott Piros Zsombor ellen a portugáliai Bragában zajló salakpályás challenger-tenisztornán.

A két magyar játékos - akik másfél hete győzelemmel járultak hozzá Keszthelyen a törökök elleni 4-0-s sikerhez a Davis Kupa-osztályozón - szerdán a nyolcaddöntőben csapott volna össze, de az első kiemelt Piros nem állt ki a mérkőzésre.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a világranglistán 109. játékos

az első fordulóban nagyot esett

a svájci Kilian Feldbausch ellen 3:6, 7:5, 6:3-ra megnyert meccsén, és a folytatásban nem akart megkockáztatni egy komolyabb sérülést.

A 236. helyen álló Valkusz a negyeddöntőben a hatodik kiemelt francia Titouan Droguet-vel (170.) vagy az olasz Franco Agamenonéval (204.) találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Tegnap nagyon veszélyes tendenciának nevezte a Kreml szóvivője, hogy európai politikusok folyamatosan az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozás lehetőségéről nyilatkoznak - ezt megelőzően  a pozsonyi külügyminisztérium közölte, hogy Szlovákia aktívan részt fog venni az ukrajnai béke megteremtéséről Svájcban júniusban rendezendő nemzetközi konferencián, és határozottan a békés megoldás mellett áll ki. A fronton is zajlanak az események: magyarázkodása készült egy dél-afrikai katonatiszt az orosz médiában, amiért az Ukrajnában zsákmányolt NATO-harcjárművek közt felbukkant egy dél-afrikai gyártmányú Mamba páncélos is. Ukrajna keleti részén két kulcsfontosságú város körül továbbra is heves harcok folynak, egyre nagyobb veszélyben Bahmut. Háborús híreink szombaton, percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×