eur:
388.49
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Nyitókép: Paksi FC

Két góllal nyert a Paks a Puskás Akadémia otthonában

A forduló második mérkőzése is idegenbeli győzelmet hozott az OTP Bank Ligában, a Mezőkövesd kecskeméti sikere után a Paks is nyert, mégpedig a Pancho Arénában, Felcsúton.

A Tolna vármegyei együttesnek a mostani bajnoki kiírásban ez az első idegenbeli sikere, míg a felcsúti csapat változatlanul nyeretlen vendéglátóként.

Kiegyenlített labdabirtoklási arány mellett veszélyesebben futballozott a vendégcsapat az első félidőben. A paksiak türelmesen játszottak, míg a Puskás Akadémia nem igazán talált fogást a riválison. Már-már úgy tűnt, hogy gól nélküli állással vonulnak szünetre a felek, de néhány perccel a játékrész vége előtt tizenegyeshez jutott a Paks, a büntetőt pedig Haraszti magabiztosan értékesítette.

Fordulás után nem változott jelentősen a játék képe, legalábbis a hazaiak változatlanul nem tudtak mit kezdeni a vendégekkel, akik viszont néhány perccel a támadó kettős lecserélése után Könyves szép góljával megduplázták az előnyüket. A Paks ezután őrizte az eredményt, míg a Puskás Akadémia csak nagyon későn, nagyjából a 80. perc után próbált nagyobb nyomást helyezni az ellenfélre, de végül még szépítenie sem sikerült. A hazaiaknál több mint félévnyi kihagyás után lépett újra pályára a bajnokságban a sérüléséből felépült, 13-szoros válogatott Nagy Zsolt, aki múlt hétvégén a Magyar Kupában futballozott ismét tétmérkőzésen.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Puskás Akadémia FC-Paksi FC 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Haraszti (39., 11-esből), Könyves (66.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×