eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kerkez Milos, a magyar (b) és Vlasiy Sinyavskiy, az észt válogatott játékosa a Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2023. március 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Oda-vissza vannak a magyar válogatott futballistájáért Bournemouth-ban

A szurkolók szavazatai alapján Kerkez Milos lett augusztus legjobbja az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Bournemouth együttesénél.

A 19 éves magyar válogatott futballista a nyáron az AZ Alkmaartól igazolt az együtteshez, aminek színeiben eddig mind a négy bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

A 10-szeres válogatott Kerkez – aki a statisztikák alapján az egyik legtöbbet sprintelő játékos a Premier League-ben – a Chelsea elleni vasárnapi (ma) összecsapást megelőzően részt vett a klub felvezető sajtótájékoztatóján is, ahol elmondta, nagyon kemény mérkőzésre számít, és véleménye szerint az a csapat gyűjti majd be a három pontot, amelyik jobban küzd a pályán.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×