eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A diósgyőri Argirisz Kampecisz (b) és a felcsúti Patrizio Stronati a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. július 29-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Győzelemmel rajtolt a Puskás Akadémia és az Újpest is

Az Újpest otthon, a Puskás Akadémia idegenben győzött a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójának szombati játéknapján.

Az élvonalban a legrégebb idő óta posztján lévő vezetőedző, Hornyák Zsolt által irányított Puskás Akadémia nyolcezer néző előtt kezdte a szezont az újonc Diósgyőr stadionjában. A vendégek már a nyolcadik percben vezetéshez jutottak Slagveer találatával, sőt, azzal meg is nyerték a mérkőzést.

Az Újpest az idény előtt meggyengült Fehérvár FC-t fogadta a Szusza Ferenc Stadionban, több mint ötezer néző előtt. A lila-fehérek már a 12. percben előnybe kerültek, miután a nyáron kölcsönadásból visszatért Ljujics gólt szerzett.

A 34. percben ellenben emberhátrányba kerültek, miután a VAR-vizsgálat után Csoboth Kevin, a csapat válogatott játékosa piros lapot kapott Karakó játékvezetőtől. Így is növelte Nebojsa Vignjevics együttese az előnyét, a 42. percben Mack szerzett gólt.

A második félidő nagy részében inkább a Fehérvár akarata érvényesült, a csereként beálló korábbi újpesti, Katona szépíteni tudott, de a nagy erőkkel védekező, s nagy akarással futballozó Újpest meg tudta őrizni előnyét, maradt a 2-1.

Az idény nyitó mérkőzésén, pénteken: MTK–Paks 1-1. Ma, vasárnap este a ZTE a Kisvárdát fogadja (20.00). Hétfőn a DVSC és a Mezőkövesd játszik, ugyanebben az időpontban. A Ferencváros és a Kecskemét mérkőzését szeptember 27-re halasztották.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×