eur:
386.89
usd:
356.4
bux:
66235.28
2024. február 22. csütörtök Gerzson
A medencébe ugranak Varga Zsolt szövetségi kapitánnyal (j3) és Nyéki Balázs másodedzővel (j2) a magyar válogatott játékosai a férfi vízilabdatorna döntőjében játszott Magyarország - Görögország mérkőzés végén a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 29-én. A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresek után 14-13-ra győzött a görög csapat ellen és aranyérmet nyert.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Felrobbant a medence és az öltöző is - megható és örömteli videók az aranyérmes vízilabdázókról

A lefújás pillanatai után nem maradhatott el a vízbe dobás, az öltözőben pedig a győzelmi mámor.

Kiélezett küzdelemben, ötméteresekkel nyert aranyérmet a fukuokai vizes-világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott. Nem aprózták el az ünneplést, amihez az is hozzátett, hogy vb-győzelemre tíz éve nem volt példa.

Szép volt, fiúk!

Kiengedték a feszültséget az öltözőben: "csak szólunk, nem lett baja semminek, minden egyben maradt" - nyugtatott meg mindenkit a szövetség a közösségi oldalán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Milliárdos negatív áramszámlákat kapnak a lakossági napelemesek – Elképesztő számokra bukkantunk

Milliárdos negatív áramszámlákat kapnak a lakossági napelemesek – Elképesztő számokra bukkantunk

Az elmúlt hónapokban jelentős összegű negatív áramszámlákat kaphattak azok a háztartási méretű napelem tulajdonosok, akik az éves szaldó elszámolás szerint nettó betáplálók voltak a hálózatba, és ez vezethetett oda rendszerszinten, hogy 2023 őszén több hónapig negatív árbevétele volt az MVM-nek a legkisebb éves fogyasztási sávban – figyelt fel az érdekes helyzetre a Portfolio. Az utóbbi két év alapján az is látszik, hogy rendszerszinten több milliárd forintos negatív áramszámlákat, azaz pénzkifizetést, kaphattak a lakossági napelemesek a túltermelés miatt, az éves szaldó áldásos hatásaként. Az adatokból olyan érdekes „trükközések” is látszanak, mint például az, hogy közvetlenül a rezsiváltozások előtt beszakadt, majd megugrott az egyetemes áramszolgáltató árbevétele, amit részben az a fogyasztói mentalitás magyarázhat, hogy „inkább kétszeres áramárat fizetek, mint hétszeres gázárat”.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×