eur:
387.17
usd:
356.68
bux:
66149.9
2024. február 22. csütörtök Gerzson
Fekete Gergő (b) és a görög Jeórjiosz Derviszisz a férfi vízilabdatorna döntőjében játszott Magyarország - Görögország mérkőzésen a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

"Gól-nem!" - itt vannak az aranymeccs "leghajtépősebb" pillanatai videón

Szép gólok, kivédett lövések, a balsejtelmű 10-10-es pillanat és a Vogel-csoda - egyben a 10 év után sikerrel kiharcolt, világbajnoki aranyérmet és olimpiai résztvételt érő, görögök elleni győzelem kulcsmozzanatai.

Magyarország szétlövéssel győzte le Görögországot és lett világbajnok a fukuokai világbajnokságon.

Ha valaki lemaradt a hihetetlen izgalmakról, annak ajánljuk az M4 Sport alábbi összefoglalóját:

Madaras Norbert kétszeres olimpiai és kétszeres világbajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége 2023. július 7-én - az interjút alább megnézhetik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Dőlnek a történelmi csúcsok a tőzsdéken, tépik a DAX indexet

Dőlnek a történelmi csúcsok a tőzsdéken, tépik a DAX indexet

Jó hangulatban indul a kereskedés az európai tőzsdéken, a DAX újra csúcsra ment, miután a vártnál szebb számokat jelentett zárás után az Nvidia, ami lendületet adott a chipgyártók részvényeinek, és az autógyártók is szárnyalnak ma reggel. A japán piac új történelmi csúcsra emelkedett, a Nikkei 1989-es rekordja dőlt meg. Makroadatokból sem lesz ma hiány, európai és amerikai beszerzési menedzser index adatok, és inflációs statisztika érkezik a nap folyamán, a magyar piacon pedig a Magyar Telekomra lesz érdemes figyelni, amely zárás után teszi közzé negyedik negyedéves számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×