eur:
389.45
usd:
363.53
bux:
68005.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A belga Jordi Meeus, a BORA-hansgrohe versenyzője megnyeri a Tour de France francia országúti kerékpáros körverseny 21., utolsó szakaszát Párizsban 2023. július 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Bemérte a traffipax a világ legjobb bicajosait, kérdés, hogy kapnak-e büntetést

A 110. Tour de France országúti kerékpáros körversenyen utolsó szakaszán folyamatgosan műkdött egy fixen kihelyezett traffipax. A világ legjobb kerékpárosai gyorsabban mentek 50 km/h-nál.

Néhány kilométerrel a párizsi cél előtt komikus jelenet zajlott le a 110. Tour de France utolsó szakaszán: Meudon városában több versenyzőt is bemért az 50 km/órára állított radar - vette észre a vezess.hu.

Nyilván senki nem fog büntetést kapni, hiszen verseny volt, de a két sebességmérő rendőr is csak pislogott, amikor meglátták, hogy milyen járműnél “villant a vaku”.

Nem mellesleg a beméréssel a Tour szervezői dicsekedtek el a közösségi médiában.

Az idei Tour de France országúti versenyen egyébként Jonas Vingegaard megvédte címét, a vasárnapi záróetapot a belga Jordi Meeus húzta be a Champs-Élysées-n.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×