eur:
382.03
usd:
353.62
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
A belga Jordi Meeus, a BORA-hansgrohe versenyzője megnyeri a Tour de France francia országúti kerékpáros körverseny 21., utolsó szakaszát Párizsban 2023. július 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Bemérte a traffipax a világ legjobb bicajosait, kérdés, hogy kapnak-e büntetést

A 110. Tour de France országúti kerékpáros körversenyen utolsó szakaszán folyamatgosan műkdött egy fixen kihelyezett traffipax. A világ legjobb kerékpárosai gyorsabban mentek 50 km/h-nál.

Néhány kilométerrel a párizsi cél előtt komikus jelenet zajlott le a 110. Tour de France utolsó szakaszán: Meudon városában több versenyzőt is bemért az 50 km/órára állított radar - vette észre a vezess.hu.

Nyilván senki nem fog büntetést kapni, hiszen verseny volt, de a két sebességmérő rendőr is csak pislogott, amikor meglátták, hogy milyen járműnél “villant a vaku”.

Nem mellesleg a beméréssel a Tour szervezői dicsekedtek el a közösségi médiában.

Az idei Tour de France országúti versenyen egyébként Jonas Vingegaard megvédte címét, a vasárnapi záróetapot a belga Jordi Meeus húzta be a Champs-Élysées-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Drasztikusan átalakítaná az új hatóság a vagyonnyilatkozati rendszert

Drasztikusan átalakítaná az új hatóság a vagyonnyilatkozati rendszert

Az egy éve, az Európai Bizottsággal a kondicionalitási eljárásban kötött megállapodás részeként megalakult Integritás Hatóság egy 16 pontos javaslattal állt elő a vagyonnyilatkozati rendszer átalakítására. Biró Ferenc, a szervezet elnöke szerint jelenleg csupán elvi szinten létezik ellenőrzés a politikusi vagyonbevallásoknál, ezért javítani kell azt az átláthatóság és az elszámoltathatóság érdekében. Egységes rendszer, kibővített érintetti kör és szerepel az IH csomagjában – derül ki a Telex beszámolójából.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×