eur:
390.87
usd:
364.59
bux:
68302.43
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

"Nem térek vissza Európába" - C. Ronaldo meg is mondta, miért

"Az európai labdarúgás sokat veszített minőségéből...."

Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy már nem fog európai bajnokságban futballozni.

"Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy nem térek vissza Európába. Harmincnyolc éves vagyok" - nyilatkozott a szaúdi al-Nasszr portugál sztárja, aki ugyanakkor kritizálta az európai csapatokat.

"Az európai labdarúgás sokat veszített minőségéből. Az egyetlen még mindig jól működő bajnokság a Premier League" - mondta az ötszörös aranylabdás támadó, aki a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus együttesében is játszott.

Ronaldo üzent nagy vetélytársának, az argentin Lionel Messinek is, aki az észak-amerikai profi ligába (MLS) az Inter Miamihoz szerződött.

"A szaúdi bajnokság erősebb, mint az MLS" - jelentette ki Ronaldo. "Most minden futballista ide akar jönni és egy éven belül még több topjátékos érkezik Szaúd-Arábiába" - tette hozzá utalva arra, hogy nyáron Karim Benzema és N'Golo Kanté is szaúdi csapathoz igazolt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×