eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Ami késik… – a Real Madrid továbbra is vinné Szoboszlai Dominikot

Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid is képben volt Szoboszlai Dominiknál, aki hiába igazolt végül a Liverpoolhoz, a királyi klub továbbra is figyeli.

Miután a Liverpool az utolsó pillanatban kifizette a 70 millió eurós (26 milliárd forint) kivásárlási árát, hoppon maradt a magyar válogatott középpályás többi kérője. Közülük elsősorban a Newcastle Unitedről esik sok szó, hiszen hetekig befutónak tűnt Szoboszlai Dominik kegyeiért. De spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid is koppant – írja a Ripost.

A spanyol királyi klub híreivel foglalkozó Defensa Central arról írt: az angolok azért előzhették meg a Realt, mert a madridiak nem vettek részt licitálásban. Ugyanakkor továbbra is szemmel tartják a magyar tehetség fejlődését,

hogy a jövőben szerződtethessék.

A cikk emlékeztet, hogy Szoboszlai korábban elmondta, álomszerű lenne számára a Real Madridban játszani.

A bulvárlap emlékeztet, hogy Szoboszlait – német Bild érteülése szerint – a Real akkori edzője, Zinédine Zidane személyesen hívta föl telefonon 2020 végén, mielőtt a Salzburgból a német testvércsapathoz szegődött. Tavaly ősszel aztán már az RB Leipzig erősségeként állta meg a helyét a Real Madrid ellen: a Bajnokok Ligája csoportkörében előbb 2–0-ra kikaptak ugyan a Bernabéu-stadionban, de a lipcsei visszavágón 3–2-re nyertek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×