eur:
388.97
usd:
363.44
bux:
68111.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Fehérvári szurkoló a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Áll a focibál a fehérvári ingyenjegyek ügyében, van, aki 2600 belépőt "vett"

Egyre furcsább fordulatokat vesz a székesfehérvári ingyenjegyek ügye. Állítólag van olyan drukker, akinek 2600 belépője van a Mol Fehérvár-ZTE mérkőzésre.

A kieséstől fenyegetett Mol Fehérvár vezetői kitalálták, hogy ingyen adják a székesfehérvári stadion egyes szektoraiba a belépőket. Egy délután alatt az összes jegy elkelt. A Sportal most arról ír, hogy a Sóstói-stadion C és D szektorába kibocsátott ingyenes jegyek nem biztos, hogy hazai drukkerekhez jutott.

Állítólag a belépőket diósgyőri, a debreceni és a ferencvárosi ultrák foglalták le. Az utóbbi azért is érdekes fejlemény, mert fociberkekben tudott dolog, hogy ők jóban vannak a Zalaegerszeggel. Vagyis előállhat az a helyzet, hogy a hagyományosan hazai szektorból a ZTE-t biztatják majd, vagy esetleg üres lesz a stadion ezen része.

A meccs a Fehérvár számára létfontosságú, hiszen jelenleg kiesésre áll a csapat, ezért is hirdették meg az akciót.

Székesfehérvár, 2023. március 4.
A fehérvári Lyes Houri (b) és Kenneth Otigba (j), a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Vasas FC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2023. március 4-én.
MTI/Vasvári Tamás
A fehérvári Lyes Houri (b) és Kenneth Otigba (j), a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Vasas FC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2023. március 4-én. MTI/Vasvári Tamás

A másik, és erre is van már jel a portál szerint, hogy az ingyenjegyeket árulják. A Fehérvár Médiacentrum ugyanis tényként közli, hogy egy „MLSZ-es játékvezető” bocsátotta áruba a 183 belépőt. A fiatalember valóban szerepel a játékvezetői adatbázisban, a borsodi keret tagja, ám az általa vezetett meccsekről nincs információ.

Közben a klub is lépett, és közleményük szerint a Mol Fehérvár felvette a kapcsolatot a jegyértékesítő partnerrel, utána akarnak járni a történteknek. Könnyen lehet, hogy a kedden kiadott jegyeket visszavonják, és újra elérhetővé teszik.

A labdarúgó NB I-ből még két forduló van hátra és a Fehérvárnak 2 pont a hátránya a kiesés elleni harcban a Budapest Honvéddal szemben. Egy győzelemért pedig 3 pont jár.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, nagy erőkkel támad az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×