eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: Szilágyi Dénes, @dns_sz
Nyitókép: Szilágyi Dénes, @dns_sz

Itt a vége, könnyes szemmel búcsúzott Curtis kedvese

Befejezi profi pályafutását Barnai Judit.

Álmomban sem kaphattam volna szebb lezárást - írja a közösségi oldalán Barnai Judit. A volt válogatott kosárlabdázó visszavonul és ezt párjával együtt ünnepelték a legutóbbi bajnoki mérkőzese után.

Nagyon, nagyon köszönök mindent,

főleg édesanyának és Atinak, azaz Curtisnek,

hogy mindent megszerveztek!

Az eseményről a wbasket.hu is beszámolt. Szombaton az alsóházi rájátszás 3. fordulójában a Ludovika-Csata 73-70-re legyőzte a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklóst és ezzel matematikailag is bebiztosította 9. helyét a 2022/2023-as évadba.

Ez volt a Csata utolsó hazai mérkőzése, így az este folyamán a visszavonuló Barnai Judie-t köszöntötte a klub, illetve a találkozóra kilátogató vendégek.

A játékos az élvonalban eddig 254 mérkőzésen lépett pályára (a Ludovika-Csatának három találkozója van még az évadból, így, ha azokon mind játszik, 257 összecsapással zárhatja le a profi karrierjét).

A szakportál emlékezetet arra, hogy a dekoratív center szerepelt az U16-os és az U18-as válogatottban, 29 alkalommal lépett pályára az U20-as nemzeti csapatban és 14 alkalommal a felnőtt válogatott mezét is magára ölthette.

Teljesítményét a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége is elismerte. A szombati ünnepségen Bodnár Péter, az MKOSZ Főtitkára oklevéllel köszöntötte.

Jelenlegi klubjánál, a Ludovika Csatánál két időszakot töltött Barnai Judie. Előbb 2019 tavaszán, majd a még most is tartó 2022/23-as szezonban. A szombatival együtt 42 mérkőzésnél tart a csapat színeiben. A klub részéről Reiner Dóra ügyvezető és Vincze Viktória csapatmenedzser köszöntötte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×