eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Átgázoltak a kecskemétiek a Puskás Akadémián

A második helyen álló lila–fehérek magabiztos, 3–0-s győzelmet arattak Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidőben kiegyensúlyozott labdabirtoklási arány mellett egyértelmű fölényben játszott a Kecskemét, amely hat perc után előnybe került, de ezután sem vett vissza a tempóból, és támadásban jóval veszélyesebb volt, mint a felcsútiak.

Fordulás után megint hamar betalált a vendégcsapat, amely aztán a duplázó Horváth Krisztofer újabb góljával az 55. percben gyakorlatilag eldöntötte a három pont sorsát. A Puskás Akadémia hiábavalóan próbálkozott a támadásokkal, a vendégek védelme magabiztos volt, így a felcsútiak még a szépítő gólig sem jutottak el.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Puskás Akadémia FC–Kecskeméti TE 0–3 (0–1)

Felcsút, 1810 néző, v.: Derdák

gólszerzők: Horváth K. (6., 55.), Szalai (50.)

sárga lap: Posztobányi (82.), Van Nieff (83.), illetve Szalai (36.)

Puskás Akadémia:
Tóth B. - Mezgrani, Golla, Batik, Ormonde-Ottewill (Bartolec, a szünetben) - Plsek (Komáromi, 56.), Favorov (Corbu, 56.) - Szolnoki (Van Nieff, 66.), Levi, Gruber (Posztobányi, 66.) - Puljic

Kecskemét:
Varga B. - Szabó, Vágó (Bodor, 86.), Belényesi - Nagy K. (Katona M., 76.), Szalai, Szuhodovszki, Banó-Szabó (Katona B., 67.), Zeke - Horváth K. (Meszhi, 76.), Tóth (Májer, 68.)

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×