eur:
371.49
usd:
346.82
bux:
0.00
2023. május 30. kedd Janka, Zsanett
A lengyel Kamil Stoch a síugrók férfi nagysánc csapatversenyében a phjongcshangi téli olimpián az Alpensia Síugró Központban 2018. február 19-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Edzés - Soha nem repült még ilyen messzire női síugró

Nem nehéz az új csúcsot megjegyezni: 222 m.

Minden idők legjobb mért edzéseredményét érte el a női síugrók között a kanadai Alexandria Loutitt, aki 222 méterre repült a norvégiai Vikersundban.

A 19 éves olimpiai bronzérmes és világbajnok Loutitt mellett a szlovén Ema Klinec is átlépte a 220 méteres határt (221 méter). Rajtuk kívül a norvég Maren Lundby (212,5 méter) és a japán Ito Juki (200,0) is eljutott legalább kétszáz méterig.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A KFOR is megszólalt a koszovói zavargásokkal kapcsolatban

A NATO parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR 25 katonája, valamint több civil is megsérült az észak-koszovói zavargások során, amikor a koszovói rendőrség és a KFOR csapatai a helyi szerbekkel csaptak össze. A KFOR közleményében elítélte az agressziót, és azt írta, hogy az olasz és a magyar KFOR-egységek is indokolatlan támadásoknak estek áldozatul, és többen is megsérültek, a robbanások következtében töréseket és égési sérüléseket szenvedtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×