eur:
394.5
usd:
365.27
bux:
65461.77
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Aissa Laidouni, a ferencvárosi gól szerzője az Európa-liga csoportkörében, a G csoport hatodik fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2021. december 9-én. Ferencváros-Bayer Leverkusen 1-0.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Szívhez szóló üzenettel búcsúzott a Fradi kedvence

A Németországba szerződött tunéziai válogatott középpályás az Instagramon vett érzelmes búcsút a Fraditól.

A katari labdarúgó-világbajnokságon is kiemelkedő teljesítményt nyújtó tunéziai válogatott játékos, Aissa Laidouni a Ferencvárosból a német bajnokságban szereplő Union Berlinhez igazolt. A 26 éves középpályás az Instagram-oldalán közzétett üzenetben vett érzelmes búcsút a magyar bajnokcsapattól és a csapattársaktól – írja a hirado.hu.

„A képek néha többet érnek a szavaknál… Hatalmas köszönet a Ferencvárosnak ezért a csodálatos kalandért, amit sohasem fogok elfelejteni. Köszönöm a szurkolóknak, akik mindig is fáradhatatlanul támogattak minket. Mindenkinek a legjobbakat kívánom” – írta Laidouni a posztban.

A játékos 2020 nyarán igazolt a Ferencvárosba, a zöld-fehérek színeiben 103 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken kilenc gólt szerzett és 16 gólpasszt adott, és a gárda egyik meghatározó játékosa volt. Szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is. Az afrikai futballista két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a Ferencvárossal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Laidouni Aissa (@laids_93) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×