eur:
393.29
usd:
366.25
bux:
66861.73
2024. április 26. péntek Ervin
MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 28: A flag with Jack Grealish on it during the Premier League match between Manchester City  and  Arsenal at Etihad Stadium on August 28, 2021 in Manchester, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)
Nyitókép: Visionhaus/Getty Images

A Manchester City ellen sem állt meg a MU-henger

Az egyenlítő gól nagyon megfogta Pep Guardiola csapatát, a United szárnyal.

A Manchester United házigazdaként 2-1-re legyőzte a címvédő és városi rivális Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

A City hétközben a Ligakupa negyeddöntőjében a bajnokságban sereghajtó Southampton otthonában kapott ki 2-0-ra, ezúttal viszont egy óra elteltével Jack Grealish - három perccel pályára küldése után - megszerezte a vezetést a címvédőnek. A hajrához közeledve azonban a Vörös Ördögök négy perc leforgása alatt fordítottak: előbb Bruno Fernandes egyenlített, majd az a Marcus Rashford talált be három pontot érően, aki sorozatban hetedik tétmérkőzésén volt eredményes, egyúttal egymást követő kilencedik meccsén szerzett gólt az Old Traffordon.

A United minden versenysorozatot figyelembe véve kilencedik meccsét nyerte egyhuzamban, és 2021 márciusa után nyert ismét derbit, mostani sikerével pedig egy pontra megközelítette a tabellán városi riválisát.

Premier League, 20. forduló:

Manchester United-Manchester City 2-1 (0-0)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×