eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az FC Barcelona szurkolói a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoport negyedik fordulójában játszott FC Barcelona - Internazionale mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. október 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Nagyon régen nem történt ilyen meg a Barcával

A Barcelona 34 év után játszik ismét szilveszterkor.

A katalánok összesen tizenkétszer játszottak meccset az év utolsó napján: négy barátságos mérkőzésükön két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlegük, nyolc tétmeccsük közül pedig hatot megnyertek és kettőt elveszítettek.

Először 1911-ben lépett pályára szilveszter napján a Barcelona, amely 5-1-re megnyerte a francia Stade Étoile Bleue elleni barátságos találkozót. Legutóbb 1967-ben veszített tétmérkőzést a csapat december 31-én, amikor 2-1-re kikapott a Sevilla otthonában.

Legutóbb 34 évvel ezelőtt kellett játszaniuk a katalánoknak szilveszterkor, akkor az Atlético Madrid otthonában rendezett bajnokin Baltazar büntetőjére Roberto Fernández, Lineker és Bakero is válaszolt, így Johan Cruyff vezetőedző együttese 3-1-re nyert a fővárosban. Mivel a spanyol élvonalban 1991-ben bevezették a karácsonyi szünetet, onnantól kezdve hosszú ideig nem rendeztek mérkőzéseket az év végén.

A Barcelona szombaton délután az Espanyolt fogadja a La Liga 15. fordulójában.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×