eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook/Puskás Aréna

Hivatalos: a Puskásban szerepel a Ferencváros, lehet jegyet venni

Több mint 60 ezer drukker szurkolhatja ki az újabb Európa-liga-álmot.

Megkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros hazai nyolcaddöntős mérkőzésére a labdarúgó Európa-ligában, amelyet a Puskás Arénában vívhat.

A zöld-fehér klub honlapjának keddi beszámolója kiemelte: négy kategóriában lehet jegyet vásárolni a március 16-i hazai találkozóra: 8, 11, 17, illetve 22 ezer forintos áron. A bajnoki bérleteseknek 20 százalék kedvezményt biztosít az FTC, míg az El-ben bérlettulajdonosok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak belépőhöz.

A nyolcaddöntő sorsolását február 24-én tartják,

a tizenhat között az első mérkőzéseket március 9-én rendezik, az ellenfélre váró Ferencváros a visszavágót játszhatja pályaválasztóként, méghozzá - amint a weboldal kiemelte - a Puskás Arénában, miután az európai szövetség (UEFA) elfogadta a klub kérvényét.

A sorozat döntőjére május 31-én Budapesten, a Puskás Arénában kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×