eur:
394.16
usd:
365.34
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A ferencvárosi Adama Traoré (b) és Benoit Badiashile, a francia csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco - Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban 2022. szeptember 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kiszámoltuk, mi történhet ma este a Ferencvárossal

A francia bajnokság 2021–2022-es idényének harmadik helyezettjét, az AS Monacót fogadja a Ferencváros ma este, az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában. Megnéztük, hogyan alakulhat a Fradi helyzete a nap végére.

Négy kör után a Ferencvárosnak kilenc, a Trabzonspornak és a Monacónak hat-hat, a Crvena zvezdának három pontja van. A Groupama Arénában rendezendő mérkőzéssel párhuzamosan, ugyancsak este kilenckor kezdődik Belgrádban a Crvena zvezda és a Trabzonspor összecsapása.

Ha a Ferencváros nyer és a Crvena zvezda is győz: Ferencváros 12, Trabzonspor, Monaco, Crvena zvezda 6-6. Ebben az esetben a Ferencváros csoportgyőztes lesz, a hatodik fordulótól függetlenül.

Ha a Ferencváros nyer és a másik mérkőzés döntetlenül végződik: Ferencváros 12, Trabzonspor 7, Monaco 6, Crvena zvezda 3. Ebben az esetben is csoportgyőztes lesz a Ferencváros, a hatodik fordulótól függetlenül.

Ha a Ferencváros nyer és a Trabzonspor is győz: Ferencváros 12, Trabzonspor 9, Monaco 6, Crvena zvezda 3. Ebben az esetben a Ferencváros biztos továbbjutó, de a csoportgyőzelem az utolsó mérkőzésén, Trabzonban dől el.

Ha a Ferencváros döntetlent játszik és a Crvena zvezda győz: Ferencváros 10, Monaco 7, Trabzonspor 6, Crvena zvezda 6. Ebben az esetben is csoportgyőztes a Ferencváros, a hatodik fordulótól függetlenül.

Ha mind a két mérkőzés döntetlent hoz: Ferencváros 10, Trabzonspor 7, Monaco 7, Crvena zvezda 4. Ebben az esetben továbbjutó a Ferencváros, de a csoportgyőzelem az utolsó mérkőzésén, Trabzonban dől el.

Ha a Ferencváros döntetlent játszik és a Trabzonspor győz: Ferencváros 10, Trabzonspor 9, Monaco 7, Crvena zvezda 3. Ebben az esetben továbbjutó a Ferencváros, de a csoportgyőzelem az utolsó mérkőzésén, Trabzonban dől el.

Ha a Ferencváros kikap és a Crvena zvezda győz: Ferencváros 9, Monaco 9, Trabzonspor 6, Crvena zvezda 6. Ez a legrosszabb forgatókönyv, ebben az esetben semmi sem dől el, még az sem, hogy a Ferencváros az első három hely egyikén végez-e, illetve, hogy legalább harmadikként tovább jut-e a tavaszi folytatásba.

Ha a Ferencváros kikap és a másik mérkőzés döntetlenül végződik: Ferencváros 9, Monaco 9, Trabzonspor 7, Crvena zvezda 4. Ha a Monaco egy gólnál nagyobb különbséggel nyer, megelőzi a Ferencvárost. Csak az dől el, hogy a Fradi legalább harmadik lesz, tehát legrosszabb esetben a Konferencia-ligában, de szerepelhet tavasszal is a nemzetközi porondon.

Ha a Ferencváros kikap és a Trabzonspor győz: Ferencváros 9, Trabzonspor 9, Monaco 9, Crvena zvezda 3. Csak az dől el, hogy a Fradi legalább harmadik lesz, tehát legrosszabb esetben a Konferencia-ligában, de szerepelhet tavasszal is a nemzetközi porondon.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×