eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Továbbra is nyeretlen az újonc Vasas

Az újonc Vasas 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.

Az angyalföldieknek egy vereség mellett ez volt a negyedik döntetlenjük a mostani idényben.

A hőségben egyik csapat sem diktált nagy iramot, de a fővárosiak - a Mezőkövesd bizonytalankodó védekezését kihasználva - már a meccs elején egyértelmű mezőnyfölényt alakítottak ki. A Vasas több gólszerzési lehetőségig is eljutott, majd a 24. percben Holender Filip egy kipattanó labdát a hálóba lőtt, ezzel megszerezte a vezetést.

A hátrányba került borsodiak bátrabb, kezdeményezőbb támadójátéra váltottak, és bár ez csak kisebb lehetőségeket eredményezett számukra, a szünet előtt Pillár Róbertnek egy szöglet után sikerült egyenlítenie.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a futballisták ebben az időszakban is megküzdöttek a nagy meleggel, mindkét oldalon voltak ígéretes támadások és jó lövések, majd a feltámadó szél sietett a segítségükre. A hazaiak csereként beállt osztrák légiósa, Philipp Schmiedl nagy lehetőséget puskázott el, így csapata - a játék képe alapján igazságos - döntetlen játszott.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×