eur:
389.13
usd:
363.67
bux:
68201.18
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Német győzelemmel rajtolt a spliti Európa-bajnokság

A női torna első fordulóját rendezik Splitben.

A magyar érdekeltségű csoportban rendezett első meccsen egészen a harmadik negyed végéig kiélezett küzdelem folyt a német és a román csapat között, ugyanis döntetlenről kezdték a negyedik játékrészt. Az utolsó nyolc percben aztán előbbi érvényesítette a papírformát, így végül ötgólos különbséggel diadalmaskodott.

A hétvége ellenére egyelőre alig ötven-hatvan szurkoló lézeng a 2008 végén átadott Spaladium Aréna nagyjából tízezer néző befogadására alkalmas lelátóin, ami annyiban érthető, hogy a csoportkörben - egy-két rangadót leszámítva - túlságosan sok izgalomra nincs kilátás. Az első szakaszban többnyire olyan mérkőzések lesznek, amelyeken az együttesek nincsenek azonos súlycsoportban. Jó példa erre a másik hatosban rendezett spanyol-szerb összecsapás 32-3-as végeredménye.

A nyitónapon a világbajnoki ezüstérmes magyar válogatott a 20.30-kor kezdődő zárómérkőzésen ugrik medencébe a görögök ellen, akik két hónappal ezelőtt hetedikként zártak a margitszigeti csúcseseményen.

A női tornán szereplő 12 csapatot két hatos csoportba osztották, amelyekből az első négy jut a negyeddöntőbe.

Eredmények, nők, csoportkör, 1. forduló:

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×