eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Fenerbahce

Már a hétvégén a Premier League-ben folytathatja Szalai Attila

Török sajtóértesülés szerint Szalai Attila orvosi vizsgálaton vesz részt az angol élvonalbeli Brighton labdarúgócsapatánál, majd a hétvégén aláírja négyéves, 2026 júniusáig szóló szerződését.

A török AS Marca úgy tudja, hogy a Premier League-ben jelenleg ötödik helyezett klub 15 millió fontot fizet a Fenerbahcénak a magyar válogatott védőért – írja az m4sport.hu.

A 27-szeres magyar válogatott védő tavaly januárban igazolt a ciprusi Apollontól a Fenerbahcéhoz, azóta 73 tétmérkőzésen lépett pályára, öt gólt szerzett és két gólpasszt is adott klubcsapatában. Korábban több klubbal is hírbe hozták, sajtóhírek szerint érdeklődött iránta Angliából a West Ham United, a Nottingham Forest, a Newcastle és a Fulham, Spanyolországból a Sevilla, Olaszországból a Napoli, Németországból a Wolfsburg, Franciaországból pedig a Rennes.

Július végén Mithat Halis játékosügynök arról beszélt, biztos abban, hogy Szalai még ezen a nyáron elhagyja a Fenerbahcét, amely 15 millió eurót szeretne kapni a 24 éves futballistáért.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×