eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sencsen, 2016. november 10.Az Alibaba Group által közreadott képen David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó (j) és felesége, Victoria Beckham angol divattervező hallgat egy műsorvezetőt a színpadon az Alibaba Group kínai internetes kereskedelmi cég globális vásárlói fesztiválját megnyitó gálán a dél-kínai Kuangtung tartománybeli Sencsenben 2016. november 10-én. A világ legnagyobb internetes viszonteladói oldala, az alibaba.com éjféltől 24 órán át online akciós vásárt tart a Kínában immár hagyománnyá vált, úgy nevezett Egyedülállók napja (Singles Day) alkalmából. (MTI/EPA/Alibaba Group)
Nyitókép: MTI/EPA/Alibaba Group

Lehet, hogy tényleg David Beckhamet látja valaki a tengerparton

Ne dörzsölje a szemét, aki David Beckhamet vélli felfedezni a tengerparton, egy luxusjachton. Lehet, hogy nem csal a szem.

Ahogyan a Marca írta, David Beckham és családja a Földközi-tengeren tölti a szabadságát, olyan helyeket érintve, mint az Amalfi-part, Horvátország és Saint-Tropez.

Beckham és felesége, az egykori Posh Spice, Victoria Adams a Madsummer nevű hajót bérelték ki.

A jacht 224 millió eurós értékű, 12 fő befogadására alkalmas, mindössze három éve épült. Több szintes, liftes, légkondicionált, úszómedencével, gyógymedencével, szaunával, edzőteremmel és mindenféle más extrával rendelkezik.

Tartozik hozzá felszerelés vizisíeléshez, jet-ski, búvár- és horgászfelszerelés, valamint flyboard is.

Heti bérleti díja 1,6 millió euró, azaz több mint 600 millió forint.

A Marca megemlíti, hogy a Beckham család kihasználta a szabadságát, hogy találkozzon néhány hírességgel, mint Sarah Fergurson, András herceg volt felesége.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×