eur:
394.73
usd:
370.79
bux:
65276.41
2024. április 23. kedd Béla
A ferencvárosi Anderson Esiti gólját ünneplik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában játszott Ferencváros – Tobol Kosztanaj visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. július 13-án. Ferencváros – Tobol Kosztanaj 5-1.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Slovan után azeri vagy svájci csapat várhat a Fradira

Megvolt a harmadik selejtezőkör sorsolása.

Az azeri Qarabag vagy a svájci FC Zürich lesz az ellenfele Ferencváros labdarúgócsapatának a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, ha a magyar bajnok a második körben túljut a Slovan Bratislava együttesén.

A hétfői sorsoláson az is kiderült, hogy a következő fordulóban az FTC idegenben kezdi a párharcot, és a visszavágót játssza otthon.

Az FTC a selejtező második körében előbb szerdán a Groupama Arénában fogadja a Slovant, majd jövő szerdán Pozsonyban lép pályára a visszavágón.

Ha a második körös párharcban alulmarad a Ferencváros, akkor az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában folytatja a küzdelmeket, ott az izraeli Makkabi Haifával vagy a görög Olimpiakosszal találkozhat.

Az európai szövetség (UEFA) honlapján közvetített hétfői sorsoláson az is kiderült, hogy ha az FTC átkerül az El-be, akkor ott a párharc első mérkőzését idegenben vívja majd, s a visszavágót játssza hazai pályán. A meccseket augusztus 4-én és 11-én rendezik.

A BL-ben a főtáblára jutáshoz négy párharcot kell sikerrel venni, a magyar bajnok ebből eddig egyet nyert meg. A harmadik kör mérkőzéseit augusztus 2-án és 3-án, valamint augusztus 9-én rendezik.

A Bajnokok Ligája döntőjére Isztambulban kerül sor jövő június 10-én.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×