eur:
389.07
usd:
360.67
bux:
67973.97
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Sevilla, 2018. július 27.Nebojsa Vignjevic, az Újpest szerb vezetőedzője utasításokat ad játékosainak a pályaszélről a labdarúgó Európa Liga második selejtezőfordulójában játszott Újpest FC-Sevilla első mérkőzésen a sevillai Sánchez Pizjuan Stadionban 2018. július 26-án. A fővárosi együttes 4-0-s vereséget szenvedett idegenben. (MTI/EPA/José Manuel Vidal)
Nyitókép: MTI/EPA/José Manuel Vidal

Távozik a Honvéd edzője

Nebojsa Vignjevic közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával.

Az 54 esztendős szerb trénert február elején Horváth Ferenc utódjaként nevezték ki a kispestiek kispadjára, irányítása mellett az együttes az NB I-ben a kilencedik helyen végzett, csak az utolsó fordulóban vált biztossá bennmaradása az OTP Bank Ligában. Vignjevic - a klub honlapja alapján - 15 bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzésen irányította a Honvédot, az NB I-ben négy győzelem, hat döntetlen és öt vereség volt a mérlege, míg a kupában egy-egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el, a csapat a negyeddöntőben búcsúzott.

Az új vezetőedző személyéről hamarosan tájékoztatást ad a klub.

Vignjevic edzői karrierjét hazájában, Szerbiában kezdte, dolgozott a szerb U21-es válogatott másodedzőjeként, volt az OFK Grbajl, a Rudar Pljevlja, a Hajduk Kula, illetve a Rad szakvezetője. A 2009/10-es idényben bajnok és kupagyőztes lett a montenegrói Rudar Pljevlja kispadján, a 2012/13-as szezonban pedig bronzéremig vezette a Vojvodinát. A szakembert 2013 őszén nevezték ki az Újpest vezetőedzőjének. A lila-fehéreket 258 mérkőzésen vezette, kétszer nyert Magyar Kupát, egyszer Szuperkupát, valamint egy bronzérmet is szerzett a gárdával. Az Újpesttől 2020 nyarán távozott, ezután a lett Liepeját irányította, amellyel bajnoki bronzérmet szerzett és kupadöntőbe vezette a gárdát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×