eur:
393.29
usd:
367
bux:
66620.54
2024. április 25. csütörtök Márk
PARIS, FRANCE - MAY 28: Toni Kroos and Luka Modric of Real Madrid celebrate after their sides victory during the UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France on May 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Nyitókép: Matthias Hangst/Getty Images

Toni Kroos beszélt a német riporternek, majd faképnél hagyta – videó

„Meglepte önöket, hogy a Liverpool ilyen nagy nyomást helyezett a csapatára?” – ez a kérdés akasztotta ki a Real Madrid középpályását.

Volt kilencven perce, hogy értelmes kérdést találjon ki, erre ezzel a szarsággal jön – jött a válasz a BL-döntőt percekkel korábban megnyerő német világbajnoktól. Aztán egy mondat erejéig még belement abba, hogy ez nem közönséges csoportmeccs volt, hanem a BL-döntő, számítani lehetett arra, hogy nehéz dolguk lesz, aztán inkább egy legyintés közepette otthagyta a riportert a futballista.

Pár másodperc után visszakanyarodott a riporter fele, akkor azt ismételgette neki, hogy ez szörnyű.

A mérkőzésen hiába támadott és lőtt kapura többet a Liverpool – főleg a döntő első félidejében –, 1–0 a Real Madrid győzött.

Nyitóképünk Toni Kroos és Luka Modric ünnepli a Real Madrid 14. BL-győzelmét közvetlenül a döntő lefújása után.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket

A 2008-as pénzügyi válság kirobbanása utáni állapotokat idézte a magyar lakáshitelpiac tavalyi inaktivitása: ebben az évezredben egyedül 2013-ban történt kevesebb lakáshitel-folyósítás, mint tavaly. A KSH friss adatai alapján összesen 652 ezer lakáscélú hitelszerződés él Magyarországon, ami 22%-kal elmarad a 2008-as csúcstól. A hitelből finanszírozott lakásvásárlások aránya nagyjából egyharmadra süllyedt, vagyis aki tehette, nem hitelből vásárolt. Az idei év már a fellendülésről szól, de hogy miként zajlik ez, arról a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján lehet érdekes szakértői véleményeket hallani, érdemes mielőbb regisztrálni!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×