eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának harmadik szabadedzésén a monte-carlói utcai pályán 2022. május 28-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: Christian Bruna

Monacóban Leclerc indulhat az élről

A 24 éves pilóta idénybeli ötödik, pályafutása 14. pole pozícióját szerezte a szombati időmérőn.

Charles Leclerc, a Ferrari hazai versenyzője indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Monacói Nagydíjon.

A második rajtkockából a másik ferraris, a spanyol Carlos Sainz Jr. vághat neki a versenynek, míg a harmadik legjobb időt Sergio Pérez, a Red Bull mexikói pilótája érte el a kvalifikációban.

Az időmérőt többször is félbe kellett szakítani baleset miatt, és ezzel is ért véget, az utolsó gyors körüket már nem tudták megkezdeni vagy befejezni a legjobbak, mivel az alagút bejárata előtt Pérez autója keresztbe állt, Sainznak pedig esélye sem volt kikerülni.

Éppen ezért a mögöttük érkező, a világbajnoki címvédő és az összetettben most is élen álló holland Max Verstappennek (Red Bull) a piros zászló miatt vissza kellett engednie a lábát a gázról, így nem maradt lehetősége az előzésre.

A hétszeres világbajnok brit Lewis Hamiltonnak ezúttal a nyolcadik hellyel kellett beérnie az idén gyengélkedő Mercedesszel.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×