eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Hanga Ádám, a magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa a csapat edzésén Kolozsváron a kosárlabda Európa-bajnokság kezdete előtt egy nappal, 2017. augusztus 31-én. A 40. kontinenstornának Helsinki, Tel-Aviv, Kolozsvár és Isztambul ad otthont augusztus 31-től szeptember 17-ig. A C jelű csoportban a magyar, spanyol, horvát, a cseh, a montenegrói és a házigazda román gárda szerepel. A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A négyes döntő küszöbén Hanga és a Real Madrid

A Real Madrid odahaza 95-66-ra legyőzte a Maccabi Tel-Aviv csapatát a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében pénteken.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc szerdai első felvonását a spanyol csapat 84-74-re nyerte otthon, Hanga Ádám 11 ponttal vette ki a részét a hazai sikerből.

Pénteken ismét Madridban csaptak össze az együttesek, és a spanyolok az első három negyedben eldöntötték a mérkőzést, ekkor ugyanis 26 pontos előnyt építettek ki. A magyar légiós csaknem l6 perc alatt 9 pontot szerzett.

A harmadik mérkőzés jövő kedden lesz Izraelben.

A negyeddöntős ütközetek győztesei a belgrádi Final Fourba jutnak. A sorozat zárótornáját május 19-től 21-ig rendezik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×