eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Egészségügyi alkalmazott egy antigén gyorstesztet elemez a torinói Cottolengo kórházban, ahol megkezdték a dolgozók és a látogatók tesztelését a koronavírussal fertőzött személyek kiszűrésére 2020. december 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco

Érzékeny veszteség a magyar csapatnál a férfi kézilabda Eb-n

Megfertőződött a koronavírussal Győri Mátyás, a részben hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott irányítója.

A magyar szövetség közleménye szerint a Tatabánya játékosának a szombati PCR-tesztje hozott pozitív eredményt. A tünetei enyhék, elkülönítése megtörtént.

Az európai szövetség szabályzata értelmében a megfertőződött játékosokat az első pozitív eredményt követően öt nappal lehet újra tesztelni, a pályára való visszatérés két negatív teszttel lehetséges.

A magyar csapatban valamennyi további játékos és stábtag PCR- és antigén-teszteredménye negatív lett szombaton.

A csoportkör első fordulójában, csütörtökön a magyarok nagy meglepetésre 31-28-ra kikaptak Hollandiától a budapesti MVM Dome-ban. Vasárnap 18 órától Portugáliával, kedden 18 órától pedig Izlanddal találkoznak, a magyar-szlovák közös rendezésű kontinenstorna középdöntőjébe az első két helyezett jut.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×