eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 25-én. A címvédő magyar sportoló az ötödik helyen végzett.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Sorsfordító bejelentésre készülhet Hosszú Katinka

A sportoló Tenerifén edzőtáborozik, de lehet, hogy már csak két világverseny fér bele sikerekben gazdag pályafutásába.

Hosszú Katinka nagy bejelentésre készül, de hogy mire, nem tudni; a Magyar Úszó Szövetségtől származó információ alapján az Index arra következtet, hogy a 32 éves, háromszoros olimpiai bajnok úszónő hamarosan befejezi pályafutását.

A lap azt is tudni véli, hogy az idei, római Eb-t, ezt megelőzően pedig a fukuokai (Japán) vb-t még végigcsinálja az úszólegenda.

Mint azt az InfoRádió Sós Csaba szövetségi kapitánytól megtudta, Hosszú Katinka jelenleg Tenerifén edzőtáborozik, "komolyan készül", ehhez a mostani tudósítás azt teszi hozzá, hogy négyesben tartózkodik a Spanyolországhoz tartozó szigeten.

Hosszú Katinka 13 éve tartozik a nemzetközi úszás élvonalába, akkor szerezte első világbajnoki címét, pályafutása csúcsán, 2016-ban pedig olimpiai bajnok lett 200 és 400 vegyesen, valamint 100 háton, 200-on ezüstérmet nyert.

A Nemzeti Sport online oldalán az Index-értesülésre reagálva cikk jelent meg, amelyben a lap exkluzív interjút ígér az úszónővel, előre jelezve, hogy visszavonulásról nem lesz szó.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×