eur:
389.78
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

"Meg fogok halni" - kiabálta a hokis, akinek korcsolya vágta végig a nyakát

Pulzálva ömlött a vér Caleb Eefting nyakából, először még csak pánikba esett. "18 pluszos" videó.

Egy svéd harmadosztályú jégkorongmérkőzés 28. másodpercében rémisztő baleset történt, a KRIF nevű csapat játékosának korcsolyája, ahogy a játékos lába esés közben fellendült, végigvágta a Mörrum játékosának, Caleb Eeftingnek a nyakát.

A megvágott játékos nyakából spriccelve ömlött a vér, amitől a sportoló pánikba esett, és azt kiabálta, hogy meg fog halni.

A többiek gyorsan lefektették, a nyakára pedig rögvest nyomókötés került, hogy elálljon a vérzés. Gyors kórházba szállítása után sürgősségi műtéttel mentették meg az életét, de azt még nem tudja, merni fog-e még pályára lépni valaha - írja az Origo az Aftonbladetre hivatkozva. Orvosai szerint millimétereken múlt az élete.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×