eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ralf Rangnick (RB Leipzig, Trainer, head coach); Porträt, Einzelbild
Nyitókép: wikipedia

Már a hétvégén munkába áll a Manchester United új edzője

Mondjuk nem is marad sokáig, hiszen Ralf Rangnickot a szezon végéig szerződtették. Igaz, utána két évig még a klubnál marad.

Megkapta munkavállalási engedélyét, így pénteken munkába áll Ralf Rangnick, a Manchester United labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

A szezon végéig szerződtetett német trénert pénteken mutatja be a klub a sajtónak, majd vasárnap a Crystal Palace elleni bajnokin ül le először a kispadra.

"Minden papírmunkát elintéztünk, pénteken pedig sajtótájékoztatót tartunk" – közölte az MU hozzátéve, hogy a 63 éves szakember csak nézőként lesz jelen csütörtök este az Arsenal vendégjátékánál. A londoniak ellen harmadszor és utoljára a megbízotti minőségben dolgozó Michael Carrick irányítja a csapatot.

A Lokomotiv Moszkva sportigazgatói posztjáról érkező Rangnick

jövő nyártól további két évig tanácsadói szerepkörben marad az MU kötelékében.

A tapasztalt tréner korábban a Bundesligában egyebek mellett irányította az RB Leipziget, a Schalkét és a VfB Stuttgartot, nem mellékesen pedig olyan ismert fiatal kollégákat mentorált, mint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t vezető Thomas Tuchel, illetve a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp.

Az MU 14 fordulót követően 18 ponttal tizedik helyen áll az angol bajnokságban, a klub másfél hete menesztette a norvég Ole Gunnar Solskjaert.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×