eur:
393.36
usd:
367.69
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros - Puskás Akadémia mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. március 17-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Rangadó előtt – Nemet mond a trágárságra a Ferencváros

A családi szektorokban tilos lesz a káromkodás a vasárnapi, Fehérvár elleni mérkőzéstől kezdve. Azt kéri a klub, hogy aki trágárságot tapasztal ott, jelentse.

Tegyünk együtt azért, hogy a Fradi család legkisebb tagjai is minél inkább otthon érezzék magukat a Groupama Arénában. Figyeljünk egymásra, szurkoljunk sportszerűen és mondjunk nemet a trágár, ocsmány, csúnya beszédre! – írja honlapján a Ferencváros.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Biztonsági Szabályzata 10.§.(9) által adott lehetőséggel élve, klubunk a stadiont üzemeltető Sportfive Hungary Kft-vel közösen úgy döntött, hogy száműzi az oda nem illő beszédet és viselkedést a Penny Market Családi szektorból! – írják.

A november 21-i MOL Fehérvár FC elleni bajnoki labdarúgó mérkőzéstől kezdve a D1-es és a D2-es szektorokban tilos:

  • a trágár, obszcén kifejezések használata, ilyen megnyilvánulások megtörténte,
  • az ocsmány káromkodás,
  • a közösségellenes magatartás,
  • a fenyegető, agresszív, kötekedő, és egyéb megbotránkoztató megnyilvánulás,
  • a kiskorúak erkölcsi, érzelmi fejlődésére károsan ható egyéb magatartás, megnyilvánulás.

Emlékeztetnek, hogy a Sporttörvény lehetőséget biztosít a rendezőknek, hogy fel tudjanak lépni azok ellen, akik a megjelölt szektorokban érvényes Pályarendszabályt megszegik.

Ha szem és/vagy fültanúja a fenti jelenség bármelyikének, kérheti a szektorban dolgozó biztonsági személyzet segítségét vagy adott esetben azonnal jelezheti a problémát

a +36-30-083-6358-as telefonszámon – hívják föl a figyelmet. Kollégáik rögtön, még a mérkőzés alatt megteszik a szükséges intézkedéseket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×