eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Loic Nego, a magyar (j) és Andrea Grandoni, a San Marinó-i válogatott játékosa a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én.
Nyitókép: Loic Nego, a magyar (j) és Andrea Grandoni, a San Marinó-i válogatott játékosa a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott mérkőzésen, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Maradnak a válogatott meccsei 2028-ig az M4-en

Az Európa-bajnokság és a labdarúgó európai kupák joga is a csatornánál van.

Történelmi megállapodást kötött a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), amelynek értelmében 2028-ig az M4 Sport lesz a magyar labdarúgó-válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság kizárólagos hazai közvetítője – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

A lengyel–magyar világbajnoki selejtezőt nem sokkal megelőző bejelentés szerint az UEFA EURO 2024 és 2028 valamennyi mérkőzése mellett az UEFA Nemzetek Ligája döntőjét is közvetíti a közszolgálati sportcsatorna.

A most meghosszabbított szerződés idén a második történelmi megállapodás az M4 Sport számára: a sportcsatorna korábban már bejelentette, hogy 2024-ig rendelkezik a Bajnokok Ligája, az UEFA Európa-liga és a Konferencia-liga mérkőzései kapcsán az első választás jogával. A mostani szerződés eredményeképp az M4 Sport a jövőben is egyértelműen piacvezető lesz a sportcsatornák körében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×