INFORÁDIÓ
2022. június 25. szombat
Vilmos

mtva

2021.11.22. 14:24

Papp Dániel: az országnak is fontos a török és a magyar közmédia együttműködése

Stratégiai szintre emelte együttműködését a magyar és a török közmédia – mondta az InfoRádiónak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója. Papp Dániel hozzátette: a megújított megállapodás célja az aktív tartalomcsere elősegítése, valamint a közös műsorgyártás és szakmai képzések indításának előkészítése.
2020.07.17. 10:42

Új sportcsatorna indul ősztől

Szombaton lesz öt éve, hogy elindult a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport, amely ősztől új csatornával szolgálja ki a nézőket.
2019.09.27. 19:59

Elutasították az MTVA birtokvédelmi kérelmét

A Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság az óbudai jegyző által kiadott birtokvédelmi határozatot megváltoztatta és az alperes MTVA birtokvédelmi kérelmét elutasította.
2019.01.21. 22:07

Öt százalékkal csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma - a nap hírei

Folytatódnak az egészségügyi fejlesztések vidéken – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. A gazdálkodás racionalizálásával magyarázza az ELTE az elbocsátásokat. Elutasította az ügyészség az ellenzéki képviselők feljelentését az MTVA székháznál történtek miatt. A nap legfontosabb hírei január 21-én.
2019.01.21. 15:18

Döntött az ügyészség az MTVA fegyveres őrei ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálata szerint jogosan léptek fel az MTVA őrei azok ellen az ellenzéki képviselők ellen, akik december 16-án és 17-én a köztelevízió székházában be akarták olvastatni ötpontos követelésüket.
2018.12.30. 21:55

Csak egy év múlva emelkedhet a minimálnyugdíj összege - a nap hírei

Jövőre 149 ezer forint lesz a minimálbér, a garantált bérminimum 195 ezer forintra emelkedik. Kezdeményezi a Jobbik, hogy az önkormányzatok ne alkalmazzák gazdasági társaságaiknál a munka törvénykönyve új előírásait. Hatáskör hiányában nem nyomoz a rendőrség az MTVA székházánál történtek miatt. A nap hírei.
2018.12.18. 11:55

Határozatképtelen volt a nemzetbiztonsági bizottság ülése

A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen lett a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülése, amelyen az MTVA-székháznál történtekről is tárgyalt volna a parlamenti testület ellenzéki kezdeményezésre.
2018.12.17. 17:35

Rendkívüli ülést és vizsgálóbizottságot kezdeményez az ellenzék

Rendkívüli parlamenti ülést és vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi az ellenzék, mert értékelésük szerint több országgyűlési képviselő mentelmi jogát is megsértették a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.
2018.12.17. 16:57

Lövétei István: ki lehet rakni akár egy parlamenti képviselőt is

Nem tehet meg mindent egy politikus az országgyűlési képviselői jogállására hivatkozva. Lövétei István alkotmányjogász az InfoRádiónak azt mondta: a rendőrség vagy egy biztonsági szolgálat akár fizikai erővel is felléphet, csak eljárás nem indulhat a képviselő ellen azonnal.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018