eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszél a csapat szurkolóival rendezett találkozón a budapesti Groupama Arénában 2016. április 21-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Kubatov Gábor: igen, krízisben, hullámvölgyben vagyunk

Az Fradi elnöke szerint csak az kérdés, kapkodva döntenek-e vagy sem. Beszélt arról is, hogy irreális összegekről kaptak ajánlatot egyes játékosok.

Ismeretes, a Ferencváros labdarúgó csapatának nemrég volt egy olyan időszaka, amikor öt tétmeccséből mindössze egyet tudott megnyerni, és a Szerhij Rebrovot váltó új edző, Peter Stöger kapott is kritikát rendesen.

Kubatov Gábor klubelnök ezzel kapcsolatban az Üllői út 129.-nek úgy fogalmazott: „Ha azt kérdezi valaki, most krízisben vagyunk-e, akkor a válasz az, hogy igen, pillanatnyi hullámvölgyben vagyunk. Most csak az a kérdés, hogy kapkodva döntünk vagy sem, hogy a helyzetet akarjuk-e megoldani, vagy egy hirtelen a külső nyomás miatti irracionális döntést hozunk-e.” Szerinte sokat rontana a megítélésükön, ha a Bundesigában évekig dolgozó edzőt, néhány hónap után, a bajnokságban a legkevesebb vesztett ponttal a háta mögött, elbocsátanák. „Ezek után senki sem gondolhatja, hogy egy komoly edzővel, komoly szerződést tudunk kötni” – tette hozzá.

Az FTC elnöke a terjedelmes interjúban arra is kitér, hogy a nyári átigazolási időszakban rengeteg játékosukat megkeresték, akikre ez nem volt jó hatással. „Összezavarták a fejüket iszonyatos, szerintem irreálisan magas fizetésekkel, ajánlatokkal, miközben a klubnak mélyen a piaci ár alatti ajánlatot tettek” – mondta, egyben felmentést is adva a játékosoknak, hiszen még fiatalok, akik gondolkodását megzavarhatja egy akkora összeg, amekkorát még nem kerestek korábban. Ez pedig óhatatlanul konfliktust szülhet a klub és a játékos között, de előbbi nem mutatkozhat gyengének – szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×