eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszél a csapat szurkolóival rendezett találkozón a budapesti Groupama Arénában 2016. április 21-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Kubatov Gábor: igen, krízisben, hullámvölgyben vagyunk

Az Fradi elnöke szerint csak az kérdés, kapkodva döntenek-e vagy sem. Beszélt arról is, hogy irreális összegekről kaptak ajánlatot egyes játékosok.

Ismeretes, a Ferencváros labdarúgó csapatának nemrég volt egy olyan időszaka, amikor öt tétmeccséből mindössze egyet tudott megnyerni, és a Szerhij Rebrovot váltó új edző, Peter Stöger kapott is kritikát rendesen.

Kubatov Gábor klubelnök ezzel kapcsolatban az Üllői út 129.-nek úgy fogalmazott: „Ha azt kérdezi valaki, most krízisben vagyunk-e, akkor a válasz az, hogy igen, pillanatnyi hullámvölgyben vagyunk. Most csak az a kérdés, hogy kapkodva döntünk vagy sem, hogy a helyzetet akarjuk-e megoldani, vagy egy hirtelen a külső nyomás miatti irracionális döntést hozunk-e.” Szerinte sokat rontana a megítélésükön, ha a Bundesigában évekig dolgozó edzőt, néhány hónap után, a bajnokságban a legkevesebb vesztett ponttal a háta mögött, elbocsátanák. „Ezek után senki sem gondolhatja, hogy egy komoly edzővel, komoly szerződést tudunk kötni” – tette hozzá.

Az FTC elnöke a terjedelmes interjúban arra is kitér, hogy a nyári átigazolási időszakban rengeteg játékosukat megkeresték, akikre ez nem volt jó hatással. „Összezavarták a fejüket iszonyatos, szerintem irreálisan magas fizetésekkel, ajánlatokkal, miközben a klubnak mélyen a piaci ár alatti ajánlatot tettek” – mondta, egyben felmentést is adva a játékosoknak, hiszen még fiatalok, akik gondolkodását megzavarhatja egy akkora összeg, amekkorát még nem kerestek korábban. Ez pedig óhatatlanul konfliktust szülhet a klub és a játékos között, de előbbi nem mutatkozhat gyengének – szögezte le.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×