eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: tottenhamhotspur.com

Hivatalos: Antonio Conte viheti tovább a Tottenhamet

Szenvedélyt és eltökéltséget adna a játékosoknak.

Antonio Contét nevezték ki az angol labdarúgó-bajnokságban kilencedik helyen álló Tottenham Hotspur vezetőedzőjének. Az 52 éves szakemberrel - a klub közleménye szerint - 2023 nyaráig tartó szerződést kötöttek egy nappal azután, hogy menesztették a posztról Nuno Espirito Santót. A portugál tréner 17 bajnoki meccs után távozott a Spurs kispadjáról azt követően, hogy együttese szombaton, hazai pályán 3-0-s vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől.

Conte május óta nem dolgozott edzőként, akkor az Internazionalét hagyta ott, melyet 11 év szünet után bajnoki címig vezetett az olasz ligában.

"Nagyon örülök, hogy visszatérhetek az edzősködéshez, és hogy ezt egy olyan klubnál tehetem, amely főszereplője akar lenni az angol bajnoki címért folytatott küzdelemnek" - idézte a Tottenham honlapja az olasz szakembert. "Alig várom, hogy elkezdhessek dolgozni, hogy átadjam a csapatnak és a szurkolóknak azt a szenvedélyt, hozzáállást és eltökéltséget, amely játékosként és edzőként is mindig megkülönböztetett" - tette hozzá.

A Spurs az első három forduló után még az élen állt a Premier League-ben, azóta azonban visszacsúszott a tabellán, s jelenleg tíz pont a hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben.

Antonio Conte csütörtökön, a holland Vitesse Arnhem elleni hazai Konferencia-liga csoportmérkőzésen mutatkozik be a Tottenham kispadján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×