eur:
394.93
usd:
371.7
bux:
66310.02
2024. április 16. kedd Csongor
Lazar Zlicic, a kisvárdai csapat játékosa (b) és a kispesti Lukas Klemenz a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Kisvárda Master Good mérkőzésen Budapesten, a Bozsik Arénában 2021. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A negatív tesztek után játszhat a Kisvárda

A Kisvárda több játékosának is pozitív lett a koronavírustesztje, így kérdésessé vált, hogy megrendezik-e a Paks elleni pénteki bajnokit.

A Kisvárda több játékosának is pozitív lett a koronavírustesztje, így kérdésessé vált, hogy megrendezik-e a Paks elleni pénteki bajnokit.

Az MLSZ érvényben lévő egészségügyi protokolljának megfelelően az egész csapatot újra kellett tesztelni. Ezt csütörtök este Budapesten végezték el a szövetség által kijelölt laborban, így az eredeti menetrendet, az utazást és a meccsre való felkészülést alaposan átírta a teszteredményekből fakadó bizonytalanság - írta az egyesület honlapja.

A második körben tesztelt valamennyi kisvárdai játékos negatív eredményt produkált, ami azt jelenti, hogy a pénteken 17.45-kor kezdődő mérkőzésen pályára tudnak lépni Pakson.

Az éllovasnál lesznek hiányzók, hiszen az előzetesen pozitív, vagy kétes eredményt produkáló játékosok otthon maradtak, rájuk újabb tesztelések várnak majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×