eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Az olasz Leonardo Bonucci, miután csapata hosszabbításban 2-1-re győzött a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Olaszország-Ausztria mérkőzésén a londoni Wembley Stadionban 2021. június 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Reuters pool/Carl Recine

Bonucci: úgy voltunk vele, hogy Ronaldo majd megoldja

Vissza kellett hozni a küzdőszellemet és az alázatot - mondta a hátvéd.

Leonardo Bonucci, a Juventus Európa-bajnok védője szerint az előző három szezon során túlságosan is Cristiano Ronaldóra építettek.

A futballista a Sky Sport Italiának nyilatkozva úgy fogalmazott a Zenit elleni, szerdai 1-0-s Bajnokok Ligája-győzelem után, hogy az elmúlt pár évben elveszett a játékuk Juvéra jellemző karakterisztikája.

"Egy nagy bajnokkal futballoztunk együtt, azt akartuk, hogy jól menjen neki, és eközben talán elvesztettük azt az eltökéltségünket, hogy közösen szenvedünk és hozunk áldozatokat, mert úgy voltunk vele, hogy majd ő megoldja" - folytatta a 34 éves játékos, hozzátéve, jelenlegi edzőjük, Massimiliano Allegri sokat tett már azért, hogy a küzdőszellem és az alázat ismét a csapat sajátja legyen. "Mi pedig azon vagyunk, hogy ez ismét eredményességgel párosuljon" - szögezte le Bonucci.

Cristiano Ronaldo 2018-ban érkezett a Real Madridtól a Juventushoz, amellyel két bajnoki címet szerzett. A sorozatban tizedik elsőség azonban legutóbb már nem jött össze a torinói csapatnak. A 36 éves, ötszörös aranylabdás portugál támadó augusztusban visszatért a Manchester Unitedhez, melyben korábban 2003 és 2009 között szerepelt.

A Juve szentpétervári sikerével három fordulót követően kilenc ponttal az élen áll a BL H csoportjában, míg az olasz bajnokságban nyolc kör után a hetedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×