eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának első szabadedzésén a monzai versenypályán 2021. szeptember 10-én. A futamot szeptember 12-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Török Nagydíj - Bottas nyert, ismét Verstappen az élen az összetettben

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Török Nagydíjat, melyen címvédő és hétszeres világbajnok csapattársa, Lewis Hamilton csak ötödik lett, így a másodikként célba érő Max Verstappen átvette a vezetést az összetettben.

A 32 éves Bottasnak ez az idei első, és pályafutása 10. futamgyőzelme.

Verstappen a Red Bull-lal végig magabiztosan tartotta a második helyet, és hat ponttal vezet a világbajnoki pontversenyben a motorcsere miatt csak a 11. helyről rajtoló és ötödikként célba érő Hamilton előtt. Az esős Török Nagydíjon Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője végzett harmadikként.

A vb két hét múlva, az Egyesült Államok Nagydíjával folytatódik a texasi Austinban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×