eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
07 August 2021, Baden-Wuerttemberg, Sandhausen: Football: DFB Cup, SV Sandhausen - RB Leipzig, 1st round, Hardtwaldstadion. Leipzigs goal scorer Dominik Szoboszlai (centre) celebrates with team colleagues after scoring the 0:4 goal. (IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series). Photo: Uwe Anspach/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Uwe Anspach/picture alliance via Getty Images

Lothar Matthäus máris temeti Szoboszlai Dominikékat

A 150-szeres német válogatott szerint a gyenge szezonrajt miatt elúsztak az RB Leipzig bajnoki esélyei.

A Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató lipcsei labdarúgócsapat négy forduló után mindössze három ponttal a tabella 12. helyén áll, legutóbb, szombaton odahaza 4–1-re kikapott a címvédő Bayern Münchentől.

"Jesse Marsch csapata katasztrofálisan kezdte a szezont. Három vereség és egy győzelem túl kevés egy bajnoki ezüstérmes klub elvárásaihoz képest" – írta a Sky tévécsatorna honlapján a világ- és Európa-bajnok klasszis.

A 150-szeres német válogatott Matthäus kifejtette: Julian Nagelsmann vezetőedző, továbbá Marcel Sabitzer csapatkapitány és Dayot Upamecano távozásával változtatásokra volt szükség a Leipzignél, ám az egyesület óvatosabban is végrehajthatná azokat, és nem kellene radikálisan átalakítani a csapat stílusát.

"A bajnoki címnek annyi, de a BL-helyhez még odaérhetnek az első négybe" – összegzett a volt magyar szövetségi kapitány.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×