eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Ansu Fati, a Barcelona játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez

Visszatérhet a csodatini az FC Barcelonába

Több mint kilenc hónapnyi, sérüléssel töltött időszak után kedden ismét edzésbe állt Ansu Fati, az FC Barcelona történetének legfiatalabb gólszerzője.

A katalán futballklub a Twitteren közölte, hogy a 18 éves támadó is részt vett a csapat tréningjének egy részén, a Marca című spanyol lap pedig úgy tudja, a játékos szeptember 11-én, a Sevilla elleni mérkőzésen térhet vissza a pályára.

A bissau-guineai származású Fati az előző szezonban hat bajnokin négy gólt szerzett, majd novemberben, a Real Betis elleni 5-2-es siker során megsérült a térdszalagja. Megműtötték, napokig kórházban volt, a Barcelona pedig akkor azt közölte, hogy négy hónapot kell kihagynia. Később azonban kiderült, hogy újabb beavatkozásra lesz szükség, amelyre júniusban került sor.

A tinédzser futballista 2019 augusztusában lett a katalán klub történetének legfiatalabb bajnoki gólszerzője, amikor az Osasuna ellen betalált, majd egy évvel később, tavaly szeptemberben, az ukránok ellen a spanyol válogatottban is korrekorderré vált.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×