eur:
388.51
usd:
360.6
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Ryan Mmaee (b3), az FTC második góljának szerzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Ferencváros - Young Boys visszavágó mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 24-én.
Nyitókép: Ryan Mmaee (b3), az FTC második góljának szerzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Ferencváros - Young Boys visszavágó mérkőzésen Budapesten. MTI/Illyés Tibor

A Young Boys kettős győzelemmel küldte az Európa-liga főtáblájára a Ferencvárost

A Young Boys Budapesten is nyert 3-2-re, így kettős győzelemmel jutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, a második félidő nagy részében emberhátrányban küzdő Ferencváros ősszel az Európa-ligában folytathatja a szereplését.

Egygólos hátrányból (2-3) kezdi a Ferencváros a svájci Young Boys ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája playoff körében a második mérkőzést, a Groupama Aréánában.

A Ferencváros kezdő csapata: Dibusz – Wingo, Blazic, Kovacevic, Civic – Somália, Laidouni, Zachariassen – Uzuni, Boli, R. Mmaee. A Young Boys névsora: Von Ballmoos – Maceiras, M. Camara, Zesiger, U. Garcia – Fassnacht, Sierro, C. Martins, Ngamaleu – Elia, Siebatcheu.

A játékvezető a jelen egyik sztárbírója, az orosz Szergej Karaszjov.

A 3. percben Ngamaleu 15 méteres, a balszélső helyéről leadott lövését Dibusz Dénes látványosan, vetődve védte.

Azt még igen, de a szögletből Zesiger hat méterről a kapuba fejelt. 1-0, összesítésben 4-2 a Young Boysnak.

A 11. percben a Ferencváros kicsit kiszabadult a szorításból, Wingo középre kanyarította a labdát, Ryan Mmaee pedig a kapu fölé fejelt.

A 18. percben Ryan Mmaee a bal oldalról küldött beadását Von Ballmoos elég ügyetlenül, a saját kapuja előtt keresztbe tolta, éppen Henry Wingo elé, aki a védők között könnyedén lőtt a kapuba, 1-1, 4-3 a Young Boysnak.

A 23. percben a jobbhátvéd Maceiras előretört, lövése a jobb kapufáról pattant ki.

A 27. percben a Fradi ledolgozta a hátrányát, szöglet után Ryan Mmaee magasra ugorva a kapuba csúsztatta a labdát, 2-1, összesítésben 4-4.

Zachariassen kényelmeskedett, majd szabálytalankodott, kapott egy sárga lapot.

A 40. percben Fassnacht fejelhetett jó helyzetből, de kapu fölé.

Vége az első játékrésznek.

A második félidőre egyik csapat sem cserélt.

Az 51. percben egy beadás után alig kerülte el a labda a kaputól öt méterre ugró Ngamaleu fejét. Két perccel később Siebatcheu fejelt, de magas volt neki a labda.

Az 54. percben Elia egy csellel elküldte Kovacevicet, pontosan adta középre a labdát, Fassnacht pedig nyolc méterről kiegyenlített. 2-2, összesítésben 5-4 a Young Boysnak.

A 62. percben a Young Boys óriási helyzetet hagyott ki, a kapufáról pattant ki Ngamaleu emelése, majd egy perccel később laidouni, aki a második félidő korábbi szakaszában kapott már fegyelmezetlensége miatt egy sárga lapot, kénytelen volt elhagyni a pályát. Emberhátrányba került a Ferencváros.

A 69. percben kínjaink fokozódtak, Wingo az alapvonalnál buktatta Ngamaleut, Karaszjov büntetőt ítélt. Ameddig a svájciak a tizenegyeshez készültek, Boli helyére Zubkov állt.

A tizenegyest Siebatcheu végezte el, Dibusz kivédte.

Az utolsó negyedórára (?) Loncar ment be Zachariassen helyére.

A 81. perc Fassnacht kilépett 14 méterről a kapu fölé lőtt.

Somália helyére Róbert Mak állt be, hátha benne van a gól.

Mak ívelése éppen elkerülte Zubkov fejét, a kapus kiejtette, de mielőtt Ryan Mmaee bekotorhatta volna, összeszedte.

A 93. percben Mambimbi kihasználta, hogy kitámadt a Ferencváros védelme, a kapuba nyeste a labdát, 2-3, összesítésben 4-6 a Young Boysnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×