eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A veszprémi Rasmus Lauge Schmidt (b) és a dán Jonas Samuelsson (j) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém - Aalborg Handbold mérkőzésen a Veszprém Arénában 2020. november 25-én. A dán Aalborg 32-30-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Új csapatkapitányuk van a veszprémi kéziseknek

A világ- és Európa-bajnok dán Rasmus Lauge Schmidtet érte a megtiszteltetés.

„Szeretnék a hozzáállásommal és az akaratommal példát mutatni, külön öröm, hogy erre most csapatkapitányként lesz lehetőségem” – nyilatkozta a kézilabdaklub honlapján. Lauge hangsúlyozta, nagy öröm és megtiszteltetés számára, illetve veszprémi pályafutása mérföldköve, hogy rá esett Momir Ilic vezetőedző választása.

A dán irányító helyettese az eddigi csapatkapitány, Lékai Máté, valamint a svéd beálló Andreas Nilsson lesz a Magyar Kupa címvédőjénél.

Rasmus Lauge térde súlyosan megsérült tavaly decemberben a német THW Kiel elleni BL-csoportmérkőzésen. A műtét és a rehabilitáció miatt közel nyolc hónapig nem játszhatott, és bár újra teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal, elmondása szerint a visszatérésére csak akkor kerül majd sor, amikor tökéletes állapotban érzi magát.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×